Har du overveje at købe din næste festkjole eller brudekjolen online? Læs vores erfaringer her.

I jagten på en flot og samtidig billig kjole falder de fleste kvinder over sider som JJ House og LightInTheBox, der tilbyder fantastisk kjoler til en meget lav pris. De samme kvinder spørger nok også sig selv om det nu er for godt til at være sandt?

Klik, mål, køb
De forskellige kjolesider har en uendelig række af flotte kjoler til salg, det er blot at vælge hvilken en det skal være. Du kan vælge frit ud fra billederne og endda sende dine egne mål, som kjolen bliver syet efter. Konceptet er som sådan meget simpelt og genialt. Hvem vil ikke gerne have en fantastisk kjole til nærmest ingen penge?

Det du dog skal være opmærksom på er at pris og kvalitet hænger sammen. Kjolerne bliver syet billigt i Asien, og en brudekjole syet på specialmål til omkring 1000 kr. vil aldrig have samme kvalitet som en kjole til nogle tusinde kroner mere. Dermed ikke sagt, at kjolerne ikke kan være ganske fine, du må bare ikke forvente en kjole af ypperste kvalitet.

Derudover har JJ House for eksempel fået stor kritik for at bruge kendte designers billeder til at sælge deres varer. De skulle eftersigende have stoppet den praksis, men det siger lidt om deres forretningsmodel og lidt om hvorfor kjolerne måske ikke altid ligner dem på billedet, når de når frem med posten.

Vi giver 1 stjerne
En hurtig tur på Google giver et meget blandet billede af siderne, med varierende anmeldelser. Hvis du spørger om erfaringer i forskellige fora rundt om på internettet er billedet det samme. Nogen har super gode erfaringer med siderne, og andre har brændt nallerne noget så frygteligt.

Vi har læst anmeldelser fra kvinder, der har fået en kjole så uendelig smuk, som sad som støbt, og som nærmest ingenting har kostet. Men i samme tråd, skriver andre kvinder, at de har modtaget et rædsel af en kjole fra samme sted, som ikke kunne bruges til andet end Halloween. De fleste har meget dårlige erfaringer med at klage og pengene ser de aldrig igen.

Baseret på de anmeldelser vi har læst har vi kun 1 stjerne at give til disse sider. Nogen har gode oplevelser, og som med andre ting, så er det oftest kun de dårlige anmeldelser der bliver ytret. Men i disse tilfælde er der simpelthen for mange, der har dårlige oplevelser til, at vi kan støtte med mere end 1 stjerne.

Vores råd til dig
Det råd vi vil give med herfra er, at hvis dit budget og din tidsplan kan tåle, at du modtager en kjole som du ikke kan eller vil bruge, så giv en af disse sider et forsøg.

Hvis du derimod ikke vil gamble med dine penge og risikere at få en ubrugelig kjole, så vil vi anbefale dig at købe kjolen i Danmark. Der findes en del butikker med billigere brudekjoler, du kan leje en kjole, eller find en brugt her på Something Old (psst, her kan du f.eks. få en designerkjole til under halv pris!).

Der er masser af muligheder for at finde både billige brude- og festkjoler uden at risikere at blive skuffet.

 

Vi har samlet en oversigt over de sider du skal være opmærksom på:

  • bridaldreamdress.com
  • dressilyme.com
  • goodgoodschina.com
  • hibridal.com
  • jjshouse.com
  • jurkopmaat.nl
  • lightinthebox.com
  • milanoo.com
  • tbdress.com

Billedet øverst i artiklen er fra The Daily Mail i England, der har samlet en række billeder fra vrede brude, der langt fra har modtaget drømmekjolen. Se billederne her…