Du kontakter sælger ved at logge ind og klike på “Send besked til sælger” inde på den annonce du er interesseret i.

Både du og sælger modtager en mail når I har fået en ny besked på SomethingOld.dk

Når du søger efter en vare på SomethingOld.dk kan du indtaste din adresse og det antal kilometer du vil køre for en given vare.
Vi anbefaler ikke vores private sælgere at leje deres varer ud, da der ikke er nogen garanti for at få sine varer tilbage i samme stand og det er en stor risiko med for eksempel dyre kjoler.

Hvis du gerne vil leje for at spare penge kan du overveje at købe og derefter sælge igen.

Tag kontakt til sælgeren af den vare du er interesseret i og aftal en pris samt levering eller afhentning. Vi anbefaler, at I bruger sikre kilder til betaling, så som Mobile Pay, kontantbetaling eller PayPal.
Hvis du har det bedst med at prøve inden du køber, er det en god idé at aftale en prøvning med sælger. Det er op til sælgerne om de tilbyder prøvning.
Det kommer meget an på standen af den vare du køber og hvilken vare der er tale om. Hvis varen er brugt kan du som udgangspunkt forvente at den er sat 50% ned i forhold til nyprisen. Begge priser er listet på annoncen. Hvis der er tale om en særlig dyr vare, eller en mærkevare, er rabatten måske ikke altid helt så stor, men du sparer altid noget når du køber brugt.
Køber og sælger bliver selv enige om hvem der betaler for eventuel levering af en vare.
Hos Something Old er vi meget opmærksomme på at både købere og sælgere skal have en god oplevelse, når de bruger vores side. Hvis du mener, at en annonce er falsk, diskriminerende eller på anden måde ikke lever op til de almindelige betingelser for brug af siden, så send os en mail med link til annoncen med det samme.

Brug kontaktformularen nederst på siden eller send en mail til info@somethingold.dk

  • Brug din sunde fornuft når du handler online. Er en handel for god til at være sand, så er der nok noget i vejen.
  • Nyprisen er god at have for øje. Find ud af, hvad produktet oprindeligt har kostet, så du er sikker på, at du får det til en rimelig pris.
  • Kvitteringen skal helst følge med, så du er sikker på, at varen ikke er stjålet. Hvis reklamationsperioden ikke er udløbet, kan du desuden bruge kvitteringen, hvis varen går i stykker.
  • Varen skal være i orden, så undersøg om der er slid eller skader
  • Prut om prisen. Med mindre sælgeren har skrevet andet, er prisen oftest til forhandling. Du snyder dig selv, hvis du ikke prøver at få varen lidt billigere.
  • Selv om du har lagt billet ind på varen, kan du trække dig ud af handlen, hvis den ikke lever op til dine forventninger, når du ser den.

Kilde: Forbrugerrådet Tænk

Brug kun sikre betalingsmetoder

Langt den sikreste måde at betale er ved at mødes og klare betalingen personligt når varen overleveres fra sælger og køber kontrollerer, at den lever op til forventningerne. Husk, der er ingen fortrydelsesret, når man handler mellem private. Varen er købt som beset.

Hvis du bruger PayPal er du som køber beskyttet af deres køberbeskyttelse, og du kan få dine penge retur hvis noget går galt.  Læs mere her

Køber du en vare og betaler med MobilePay har du i de fleste tilfælde ret til at få dine penge tilbage, hvis du ikke modtager varen. Du skal dog være opmærksom på, at mulighederne for at få pengene retur afhænger af, hvilken form for MobilePay-betaling, der er benyttet. Læs mere her

Vi anbefaler, at du overvejer dit køb en ekstra gang, hvis kjolen du kigger på er fra en af nedenstående websites. Der er stor sandsynlighed for at kjolen ikke lever op til dine forventninger, da kvaliteten på kjoler fra disse sider er meget svingende!

Nogle har gode erfaringer og andre har dårlige erfaringer med varer herfra. Som minimum bør du prøve kjolen på, gå den godt efter i alle syninger og læg især mærke til hvordan eventuelle blonder og andre detaljer er syet på.

 

 

De mest kendte sider er:
lightinthebox.com
jjshouse.com

 

Andre sider du skal være opmærksomme på er
bridaldreamdress.com
dressilyme.com
goodgoodschina.com
hibridal.com
jurkopmaat.nl
milanoo.com
tbdress.com