Priser på lignende varer kan være en god hjælp, når du skal fastsætte en pris. Tjek hvad andre tager for produkter, der ligner.

Salgsprisen skal gerne give lidt rum til forhandling. Beslut dig også gerne for en minimumspris, så du ikke efterfølgende fortryder den pris, du solgte til.

Kvitteringen skal følge med i købet, når du sælger dine ting. Hvis du sælger online, så skriv i annoncen, at den medfølger.

Billeder er en god måde at vise varen frem på, så køberen kan se, om der er nogle skader. Sørg for at billederne er retvisende.

En ærlig beskrivelse af, hvorfor du sælger varen, er også godt at have med i en salgsannonce.

 

Kilde: Forbrugerrådet Tænk

Du kan sælge alt tøj, der hører under de kategorier du finder i dropdown menuerne på hjemmesiden. Tøjet skal kunne kategoriseres som festtøj, og derfor er almindelige sommerkjoler, sandaler mv. Ikke noget du kan sælge her. Vi forbeholder os retten til at slette annoncer, der ikke hører under festkategorien.

Vi arbejder på at introducere en kategori til salg af brugt herrefesttøj. Har du noget til den kategori, er du meget velkommen til at kontakte os på info@somethingold.dk

Som udgangspunkt er det realistisk at forvente at få mellem 30-50% af varens nypris, når du sælger den brugt alt efter hvilken stand den er i. Det er dog altid en god idé at lave plads til prisforhandling, så start med at sætte den til salg for 60-70% af nyprisen og se hvordan det udvikler sig.

Hvis du har en særlig dyr eller en mærkevare kan du sagtens forsvare en højere pris. Det er dog altid en god idé at underbygge dit prisleje med informationer om hvor fantastisk dine vare er og hvorfor den koster hvad den koster.

Det er svært at vurdere hvor lang tid et salg tager, det kommer an på hvad du sælger, varens stand, pris og efterspørgsel på netop din vare.

Det er altid en god idé at optimere din annonce så meget som muligt. Få taget nogle rigtig gode billeder, udfyld alle søgekriterier, og fortæl om din vare i detaljer.

Del også annoncen på sociale medier for større eksponering.

Something Old tager ikke kommission for salget af din vare.

Fra andet halvår af 2017 kommer det dog til at koste et gebyr at oprette annoncer for brudekjoler, da vi gerne vil sikre at det kun er seriøse sælgere, der annoncerer med disse ofte dyre varer

Opret en bruger eller log ind øverst i højre hjørne på siden. Herefter kan du oprette en annonce under min konto. Når du har valgt den kategori din vare hører under kan du udfylde siden med relevante informationer og billeder. Opret annoncen og del den på sociale medier for mere eksponering.
Det er utrolig vigtigt at du bruger nogle gode, klare og lyse billeder af det du gerne vil sælge. Du kender det selv, er billedet mørkt og kan du ikke rigtig se detaljerne, så er du hurtigt videre til næste annonce.

Gør en indsats for de gode billeder, det betaler sig!

Hvis du sælger en brugt brudekjole eller festkjole er det en rigtig god idé at få den renset. Det øger dens værdi betragteligt og køberen kan være sikker på at de ikke får pletter og smuds med i købet.
Langt den sikreste måde er ved at mødes og klare betalingen personligt når varen overleveres fra sælger og køber kontrollerer, at den lever op til forventningerne. Husk, der er ingen fortrydelsesret, når man handler mellem private. Varen er købt som beset.

Med PayPal er køber beskyttet af køberbeskyttelse, og kan få dine penge retur hvis noget går galt.  Læs mere her

Betaler køber med MobilePay har de i de fleste tilfælde ret til at få dine penge tilbage, hvis de ikke modtager varen. Du skal dog være opmærksom på, at mulighederne for at få pengene retur afhænger af, hvilken form for MobilePay-betaling, der er benyttet. Læs mere her