Vores filosofi er, at det skal være nemt, hurtigt og simpelt at købe og sælge brugt festtøj online

 

Ideen til Something Old har ligget i min skuffe siden 2014, hvor jeg selv skulle giftes. En brugt brudekjole var en del mere tiltalende end at bruge både 10- og 20.000 kroner på brudekjole og andet udstyr, der skulle bruges én dag og derefter ende i skabet. Men ak, markedet var uoverskueligt, drømmekjolen umulige at finde på nettet og det endte med at blive en ny, ubrugt model.

Hvorfor skal det være så besværligt?
De der har prøvet at Google for at få et overblik over markedet for brudekjoler ved, at det er nærmest umuligt at finde modeller, priser og størrelser på forretningernes hjemmesider. Så glem alt om at danne dig et overblik inden du booker tid til prøvning. Troede du så, at det ikke kunne blive mere uoverskueligt, så kommer du på andre tanker, hvis du forsøger at finde en brugt kjole. Det er praktisk talt umuligt, hvis ikke du vil trevle flere hundrede sider igennem i sin søgen.

Du kender allerede siderne, hvor du kan søge efter brugt tøj, og her er også rigeligt med brudekjoler til salg. Sagen er bare den, at hvis man som køber søger noget specifikt, som for eksempel en kjole i havfruesnit med v-udskæring og korsage ryg, så er det lidt af en udfordring at få et søgeresultat, der kan bruges til noget. Samtidig er det frustrerende at være sælger, for i løbet af ingen tid havner din annonce på side 76, og hvem finder den der?

Vi gør det let for dig at være køber og sælger!
I sommeren 2016 blev beslutningen taget om at realisere drømmen om at skabe et online univers for køb og salg af brugt festtøj til hele familien. Ideen er ikke revolutionerede, men SomethingOld.dk adskiller sig alligevel, idet vi her kun fokuserer på festtøj, vi opsætter specifikke søgekriterier, så købere og sælgere lettere kan finde hinanden, og ikke mindst så udvider vi hele tiden vores blog med guides, tips og gode råd til, hvordan du finder netop den kjole, der passer dig, og hvordan du som sælger bedst får solgt dine ting.

Vi synes nemlig, at det er vigtig at man får vejledning og gode råd, selvom man ikke står i en fysisk butik og køber en kjole. Med vores guides og ved at lytte til din mavefornemmelse, kan du sagtens købe en brugt brude- eller festkjole, og samtidig let spare 50% eller mere.

Vi arbejder hele tiden på at blive bedre til at hjælpe dig som køber med at finde det du søger, og samtidig vil vi gerne hjælpe dig, der sælger med at få solgt hurtigst muligt.

Holdet bag SomethingOld.dk
Bag SomethingOld, står et hold af passionerede piger, der elsker kjoler og som går ind for bæredygtighed og genbrug. Holdet bestårblandt andet af de to bloggere Neria og Malou, der beriger SomethingOld med spændende blogindlæg om inspiration til festplanlægning, beauty og hvordan du bedst køber og sælger brugt festtøj – og meget meget mere. Derudover har vi vores fantastiske webassistent Christina, der holder orden på hjemmesiden, og ikke mindst Heidi og Sofie, der styrer Facebook, Instagram og den daglige drift.

Hvis du har gode ideer, rig og ros, så skriv endelig til os!

De bedste hilsner

Something Old teamet
Neira, Malou, Christina, Sofie og Heidi