Velkommen som bruger på SomethingOld.dk

Uanset om du er her for at købe eller sælge har vi gjort det nemt for dig at være bruger her på siden!

 

Til dig, der ønske at købe

Alle kan frit søge rundt på siden og kigge på de mange annoncer uden at være logget ind. Du skal dog oprette en bruger og være logget ind, hvis du ønsker at kontakte en sælger, eller hvis du vil gemme din ønskeseddel.

Hvis du finder noget du kan lide, eller som du gerne vil dele med andre, kan du bruge deleknapperne til de sociale medier eller tilføje varen til din ønskeseddel. Ønskesedlen kan du dele med nogen, du tror vil kunne lide varen, eller dem der skal hjælpe dig med at beslutte, om det skal være denne vare du køber.

Læs mere om at være køber her…

 

KLIK HER FOR AT OPRETTE EN BRUGER ELLER LOGGE IND

Alle der opertter en annonce inden 31.12.2016 deltager i lodtrækningen om et gavekort til LUKSUS BRUNCH for 2 fra Smartbox, værdi 299kr.

 

Til dig, der ønsker at sælge

Vi sælger ikke dit tøj for dig, men vi har gjort det meget lettere for dig, at præsentere det for potentielle købere, så de let kan findet det de søger. Hvis du gerne vil sælge dit brugte festtøj på somethingold.dk, skal du oprette en bruger og derefter en annonce. Du kan gratis oprette lige så mange annoncer, du har lyst til. Bemærk dog at fra andet halv år 2017 koster det et mindre gebyr at oprette brudekjoler. Læs hvorfor via linket herunder.

Vælg den kategori varen hører under, indtast de forskellige informationer, upload billeder og tryk gem. Din annonce bliver nu vist på Somethingold.dk til de mange brugere. Du kan selv gøre endnu mere for at få dine varer solgt ved at dele annoncen på din egen Facebookside, i forskellige Facebookgrupper og forskellige fora. Du finder links til at dele inde på selve annoncen.

Læs mere om at sælge her…