Sådan køber du festtøj på Someting Old

Nemt, hurtigt og simpelt!

 

Fantastisk tøj, til fantastiske priser

Hos SomethingOld.dk kan du finde fantastisk festtøj der bliver solgt til billige priser. Du har derfor muligheden for at finde din drømmekjole og tøj til børn samtidig med at du sparer penge – og du kan jo altid sælge det igen, hvis du også synes, at det er ærgerligt, at det blot hænger i skabet.

Det fantastiske ved brugt festtøj er, at du sjældent kan se, at det har været brugt én – måske to – gange før. Efter rens står tøjet lige så flot som før, den eneste forskel er, at du nu kan købe det til halv pris.

Det samme gælder for accessories, der ligesom tøjet, ofte er købt til en bestemt lejlighed, og når de sidste lys slukkes til festen, er der ikke brug for det mere. Et par sko, en jakke, slør, skørt, eller smykker, der kun er brugt én gang har mange fester tilbage i sig – og du kan finde det hele her til fantastiske priser.

 

Søg, find, kontakt

Du finder de mange fine ting, der er til salg under menuerne i toppen af siden. Du kan søge på en masse forskellige kriterier og finde lige dét du søger, inden for det antal kilometer, du vil køre fra din hjemadresse.

Du kan bruge ønskesedlen til at gemme de varer, du overvejer at købe. Husk at logge ind for at gemme. Du kan også sende ønskesedlen til din mor, søster eller veninder, hvis de skal hjælpe dig med at vælge.

Du kontakter sælgeren ved at logge ind, og derefter klikke på kontakt sælger knappen inde på annoncen. Sammen kan I nu aftale prøvning, pris, forsendelse mv.

 

Rigtig god fornøjelse!