Sådan sælger du dit festtøj på Something Old

På SomethingOld.dk kan du sælge dit skønne brugte festtøj, og på den måde lade andre få lige så stor glæde af det som du selv havde.

Vi sælger ikke dit tøj for dig, men vi har gjort det meget lettere for dig, at præsentere det for potentielle købere, så de let kan findet det de søger.

Sådan foregår det:

  1. Du opretter en bruger og en annonce på Somethingold.dk
  2. Annoncen bliver vist på Somethingold.dk, og vi deler udvalgte annoncer på Facebook, Instagram og i nyhedsbrevet
  3. Du deler annoncen på Facebook
  4. Købere finder din vare,og sender dig en besked via siden
  5. Sælger og køber afslutter sammen salget som I kender det fra andre salgssider

Nem, hurtigt og simpelt!

Vi gør det let at være sælger 
Her på SomethingOld.dk er vi dedikeret til at hjælpe dig med at sælge din brugte brudekjole, festkjole og accessories, og vores filosofi er, at det skal være så nemt som muligt, både for køber og sælger. Vi har opstillet en masse søgekriterier så køberne let kan finde det de søger, og på den måde forsvinder dine ting ikke i mængeden. Du får altså bedre eksponering og lettere ved at finde en køber.

Vi hjælper køberne med at finde din kjole
Something Old’s vigtigste mål er at finde en køber til dine kjoler og accessories på en seriøs og ordentlig måde. Her på siden får din brugte kjole et nyt liv, den bliver smukt præsenteret og de mange søgekriterier gør, at købere let kan finde den kjole de søger – og måske er det netop din.

Vi markedsfører annoncer fra SomethingOld.dk på Facebook og Instagram, og der udsendes nyhedsbreve til potentielle købere. Det er alt sammen tiltag, der hjælper med at sælge netop dit tøj.

Hvor hurtigt bliver mine ting solgt?
SomethingOld er et iværksætterprojekt og der er ikke noget vi hellere vil end at garantere at dine ting bliver solgt, og gerne hurtigt! Med denne side har vi tænkt os at revolutionere branchen for brugt festtøj – intet mindre simpelthen. Men det er desværre ikke noget, der sker over natten. Vi vil derfor bruge dine og andre brugers varer til at at vise, hvor fint brugt festtøj kan være og derved tiltrække en masse købere via blandt andet Facebook og Instagram.

Du kan også hjælpe os med at dele og like opslag på Facebook. Post dine annoncer i Facebookgrupper og hjælp dem, der søger med at finde SomehingOld.dk. Sammen gør vi det lettere for køberne at finde det de søger, og det kan være det er netop din brugte brudekjole, festkjole eller sko de mangler.

Det er helt gratis, men…
Det er gratis at sælge de fleste ting på SomethingOld.dk. Dog vil det i løbet af andet halv år 2017 komme til at koste et mindre gebyr at sælge brudekjoler. Hvorfor nu det? tænker du nok ganske forståligt. Vi gør det af én årsag: købernes sikkerhed.

At købe en brudekjole er en kæmpe ting, det er en kjole til den største dag i de fleste kvinders liv, det er once in a life time og det kan være dyrt. Derfor vil vi gerne sikre at køberne får den så god en oplevelse som muligt, også selvom kjolen er brugt. Hvis man skal betale mange tusinde kroner for en kjole man køber via nettet vil man gerne være sikker på at sælger er seriøs og vi mener, at et gebyr højner sandsynligheden for dette.

 

 

Tak fordi du vil være med og god fornøjelse med at bruge SomethingOld.dk